seasound_helsinki_veneet_laiva_merellä.png

2021

PAATTI TIME, EXCELLENT!

INFO

Alunperin toukokuun loppuun suunnitellun tapahtuman siirtymä aiheuttaa muutoksia sekä ohjelmassa että tapahtumapaikassa.

Perjantaina 30.7. merelliseen tunnelmaan virittäydytään etkomeiningillä, mistä pian lisää.

 

Lauantaina 31.7. tapahtuma huipentuu viime vuoden tapaan merellä, Kruunuvuorenselällä, missä artistit esiintyvät kelluvalla lavalla ja keikkoja seurataan veneistä ja vesibusseista käsin. 

Tapahtumaan pääsee siis veneellä tai ilman!

SEASOUNDin uudet päivämäärät ovat varmistuneet ja vuoden ainutlaatuisin merellinen tapahtuma juhlitaan 30.-31. heinäkuuta! 

Mikä seasound?

SEASOUND on vuonna 2020 alkunsa saanut merellinen festivaali, jonka ajatus lähti halusta järjestää turvallinen tapahtuma poikkeuksellisen ajan rajoitusten puitteissa. Erikoisesta ideasta alle kahden kuukauden päästä olimme jo laskemassa ankkuria Kruunuvuorenselälle ja kuljettamassa suomalaisia eturivin tähtiä esiintymään kelluvan ravintolalaivan kannelle katsojien bailatessa omissa veneissä ja sivuille ankkuroiduissa vesibusseissa.

 

Nyt lähdemme rakentamaan SEASOUNDista uutta kesäperinnettä, joka yhdistää merelliset toimijat ja näyttää merellisen Helsingin uuden puolen. 

 
 

ARTISTIT

kuningasidea_neliö.png

KUNINGASIDEA
 

LAUANTAI 31.7.2021 
KLO 16:00 - 16:45

 

Kuningasidea on helsinkiläinen yhtye, joka operoi räpin, reggaen ja popin välimaastossa. Yhtye koostuu peräti 11 jäsenestä ja sen viimeisin levy “Kuningasidea” julkaistiin kesällä 2018.

SOFA
 

LAUANTAI 31.7.2021
KLO 17:15 - 18:00

 

Feminismiin, bängääviin biiteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskova rap-duo SOFA  julkaisi debyyttialbuminsa ”BFF” vuoden 2020 alussa. Tämä freesi kaksikko räppää asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri olla ennen puhuttu. Yhtye haluaa biisien tuovan kuuntelijoille voimaa olla aitoja itselleen ja muille.

sofa_neliö2.png
karrikoira_neliö.png

KARRI KOIRA
 

LAUANTAI 31.7.2021 
KLO 19:00 - 20:00

 

Keikkatauolla oleva Karri Koira tekee poikkeuksellisen keikan SEASOUNDissa. Karri Koira on pitkän linjan vaikuttaja kotimaisen rap-musiikin saralla. Tanssittavaa R&B:tä esittävän artistin keikat ovat takuuvarmoja viihdyttäjiä.

KASMIR
 

LAUANTAI 31.7.2021
KLO 20:30 - 21:30

 

R&B-vaikutteista poppia tekevä Kasmir löi läpi 2014 esikoisalbumillaan ”AMK Dropout”, jonka singlelohkaisu ”Vadelmavene” on pysynyt kesähittinä jo vuosien ajan. Tuoreimpana julkaisuna Kasmir julkaisi täysin yllärinä kesällä 2020 EP:n "Lumpeet", joka syntyi korona-ajan keikkatauon aikana Hangossa.

kasmir_neliö.png

Koko lauantain tunnelmaa merellä pitää yllä Tavastian Lauantaidisko DJs!

seasound_helsinki_meri_vene_kauriinmetsastajat.png
 

SeaSound 2021

liput

tiketti_basiclogo_positive_RGB.png

Lauantain lipunmyynti on taas auki!

Tapahtuman kapasiteettia on jouduttu pienentämään, joten lippukaupoille kannattaa suunnata nopeasti. Tätä merellistä keikkafiilistä et pääse kokemaan muualla!

Mikäli sinulla on jo liput, lue alempaa miten ne käyvät uuteen ajankohtaan ja ohjelmaan!

seasound_helsinki_meri_laiva_vispilä.png

vapaaehtoiseksi tapahtumaan

Ikimuistoinen tapahtuma luodaan yhdessä. Tule osaksi SEASOUND-tiimiä ja mahdollistamaan kesän siisteintä viikonloppua. Hae vapaaehtoiseksi ja laskuta Free.fi kautta!

usein kysyttyä

Mitä jos koronarajotuksia on vielä kesällä? 

- Olemme muokanneet tapahtumaa niin, että pystymme reagoimaan nopeastikin mahdollisiin rajoituksiin laskemalla esimerkiksi alusten kapasiteettia. Näin ollen muutokset ovat mahdollisia, mutta toivomme järjestävämme edellisen vuoden tavoin ikimuistoisen ja ennen kaikkea turvallisen tapahtuman. Onneksi rokotukset etenevät vauhdilla ja heinäkuu näyttää valoisalta!  

Jos uusi ajankohta ei käy tai en haluakaan osallistua tapahtumaan uuden ohjelman myötä, saanko rahat takaisin? 

Kaikki jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan seuraavasti: 

  • Perjantain henkilölippu käy la 31.7. klo 18:30 lähtevään vesibussiin - artisteina Karri Koira & Kasmir.

  • Lauantai henkilölippu käy la 31.7. molempiin vesibussiristeilyihin - artisteina Kuningasidea, SOFA, Karri Koira ja Kasmir. Huomaa, että alus käy välissä satamassa. 

  • Kahden päivän henkilöliput käyvät molempiin la 31.7. vesibussiristeilyihin sekä perjantain etkopäivään. 

  • Kaikki veneliput käyvät lauantain ohjelmaan. 

Liput on mahdollista palauttaa, jolloin lipun hinta korvataan kokonaisuudessaan (pois lukien Tiketin palvelumaksu). Voit palauttaa liput 30.6.2021 mennessä Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Mitä jos uudet liput ovat edullisemmat kuin aikaisemmin ostetut?

- Suosittelemma palauttamaan liput ja ostamaan uudet halutulle ajankohdalle. Voit palauttaa liput 30.6.2021 mennessä Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Pahoittelemme, että joudut näkemään vaivaa vaihdon kanssa, mutta toivottavasti näemme uutena ajankohtana! 

Onko luvassa hyvät bailut?

- Unohtumattomat! Muu selviää ainoastaan osallistumalla. 

seasound_helsinki_veneet_meri_gasellit.png

SEURAA meitä somessa

@SEASOUNDFEST

KUMPPANIT

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

kumppanuustarinoita

TIIMI

Joona

Korja

CEO

joona@seasound.fi

+358 50 5011460

Kata Lindberg

Partnership and Marketing Director

kata@seasound.fi

+358 40 5790184

Janne 

Lappalainen

Producer

Sirita

Kyttänen

Communication Manager

Edita Heikkilä

Creative Director