Free.fi laskutuspalvelu

Vapaaehtoiseksi SEASOUND tapahtumaan

Ikimuistoinen tapahtuma luodaan yhdessä. Jos haluat pelkän osallistumisen sijaan päästä ruoriin ja olla mukana luomassa kesän ainutlaatuisinta tapahtumaa osana miehistöä - hae SEASOUND 21 tapahtuman vapaaehtoiseksi!

Eikä tässä vielä kaikki.

Kumppanimme FREE.fi tarjoaa SEASOUNDin vapaaehtoisille 50 euron päiväkorvauksen tapahtumassa tehdystä työstä! Palkkio laskutetaan FREE.fi:lta FREE.fi palvelun kautta tapahtuman jälkeen. Yhden päivän työstä palkkio on siis 50 e ja kahden päivän työstä 100 e.

 

Hakeminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta palvelusta. Kiinnostusta keikkatyötä kohtaan pidetään etuna. 

Kuinka haen ja miten homma toimii? 

1. Vapaaehtoishaku aukeaa 21.6. ja sulkeutuu 4.7.

2. Täytä hakemuslomake

3. Jokainen hakija kontaktoidaan jatkosta

4. Vapaaehtoisille järjestetään virtuaalinen starttipalsu, jossa SEASOUND-tiimi esittäytyy, kertoo tapahtumasta ja tehtävänkuvista. Samalla tutustut FREE.fi palveluun ja saat ohjeet palkkion laskutukseen tapahtuman jälkeen.

5. 30.-31.7. Get ready to rock! 

6. Laskuta korvaus FREE.fi palvelusta (50e/päivä)

Voit hakea vapaaehtoiseksi myös vain lauantaiksi, jolloin avun tarve on suurin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Kaikissa kysymyksissä laita rohkeasti viestiä tapahtuman yhteistyövastaavalle Katalle: kata@seasound.fi

Terveisin, SEASOUND tiimi yhteistyössä FREE.fi:n kanssa

FREE.fi -laskutuspalvelu tuo vapauden työelämään, mahdollistamalla työn tekemisen kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Itsensätyöllistäjä voi keskittyä tekemään omaa työtään, FREE.fi:n hoitaessa kaikki lakisääteiset velvoitteet. Rekisteröityminen on ilmaista ja palvelu on helppokäyttöinen.

FREE.fi - Laskuttavan ammattilaisen valinta